Kårens Dag & Campus Fair

“Kårens Dag & Campus Fair” är ett efterlängtat evenemang som markerar början på en spännande resa för nya studenter på KTH. Detta livliga tillfälle, som hålls två gånger om året, är ett varmt välkomnande till studentkåren, där nyanlända bjuds in att fördjupa sig i den mängd av möjligheter som väntar dem. Det är inte bara en händelse; det är en hyllning till gemenskap, samarbete och den gränslösa potential som följer med att vara en del av THS-familjen.

Studenter, både nya och erfarna, samlas för att utforska de kårföreningarna och centrala aktiviteter som utgör studentlivets pulserande gobeläng på THS och KTH. Det är en livlig marknadsplats av idéer, där inspiration och information flödar fritt, skapar passion och ger kontakter som kommer att vara livet ut.

Under dagen har deltagarna chansen att träffa med representanter från olika kårföreningar och lära sig om det mångsidiga utbudet av aktiviteter och initiativ de erbjuder. Oavsett om det är att gå med i en robotklubb, fördjupa sig i en värld av hållbar ingenjörskonst eller att utforska den rika kulturvävnaden av studentledda evenemang, finns det något för alla på Kårens Dag & Campus Fair.

Men det handlar inte bara om fritidsaktiviteterna; Det är också en möjlighet för nya studenter att bekanta sig med ett antal KTH-stödfunktioner. Från akademiska resurser till stödtjänster, det finns ingen brist på värdefull information att ta till sig. Oavsett om det handlar om att hitta den perfekta studiegruppen eller att upptäcka de bästa fikaställena på campus är Kårens Dag & Campus Fair den ultimata guiden för att navigera i studentlivet på THS och KTH.

Och låt oss inte glömma den festliga atmosfären! Från livemusikuppträdanden till interaktiva demonstrationer, det finns aldrig en tråkig stund på detta livliga evenemang. Det är en chans för att inspireras, få nya vänner och skapa minnen som kommer att vara livet ut.

I grund och botten är “Kårens Dag & Campus Fair” mer än bara ett evenemang – det är en övergångsrit, en port till en värld av möjligheter och ett bevis på THS-gemenskapens livliga anda. Så, oavsett om du är nyantagen eller en erfaren veteran, markera dina kalendrar och gör dig redo att uppleva magin med Kårens Dag & Campus Fair!

Maps over the Fair