Om THS

Tekniska Högskolans Studentkår (THS) är en organisation som drivs av oss studenter på KTH. Den sektionen du tillhör är en av 22 sektioner som utgör THS. Vi arbetar hårt för att bibehålla och ständigt utveckla utbildningskvalitén, skapa starkare näringslivskontakt och ett bredare studentliv. Kort och gott finns vi här för att dina år på KTH ska bli så bra som möjligt!

Från och med den mitten av augusti anordnas Mottagningen, en period som är fullspäckad med roliga aktiviteter. Allt från inspirationsföreläsningar, fester till kontakt med företag och mycket annat! Under mottagningsveckorna har du möjlighet att lära känna både dina kurskamrater och äldre studenter, allt för att du ska få en bra start på KTH och trivas med ditt studentliv.

https://thskth.se/en/student-life

Studentliv

Studier handlar inte bara om plugg. Genom studentlivet får du en balans av lärande, ha roligt och lära känna vänner för livet. Du hittar alla THS föreningar och sektioner här.

https://thskth.se/en/nymble-osqvik

Nymble är en byggnad avsedd för THS-medlemmar. Alla studenter är välkomna, men endast THS-medlemmar får vistas över helgen och efter 19:00 på vardagar. Det är en plats där du kan studera, värma/äta mat, gå på evenemang eller helt enkelt hänga med dina vänner. Vi har också vår egna restaurang, café och bokhandel.

pasta - restaurangen

Restaurang Nymble

Restaurang Nymble är inhyst i en ljus och öppen matsal med rymliga sittplatser. Lunch består av två generösa alternativ samt veckans vegetariska, veckans fisk & veckans sallad. Du få alltid bästa pris som THS-medlem!

Nymble restaurang-02
böcker

THS Kårbokhandel grundades med tanken att det ska vara lätt för KTHs studenter att få tag i sin kurslitteratur till ett rimligt pris. Kårbokhandeln erbjuder en omedelbar tillgänglighet, och strävar efter att alltid ha de böcker som just du letar efter.

Kårbokhandeln.orange