Karriärmöjligheter

THS arbetar aktivt för att skapa kontaktytor mellan KTH:s studenter och möjliga framtida arbetsgivare. När man börjar på KTH kanske man vet vad man tycker verkar intressant, men man hinner ofta ändra sig under utbildningen och det är sällan man redan från början vet vad man vill göra efter sin examen. Därför vill vi som arbetar med näringslivsverksamhet inom THS centralt ge dig chansen att under din utbildningstid träffa olika företag, ta del av presentationer om olika branscher, ta del av presentationer om olika karriärvägar, besöka arbetsplatser och få möjlighet att bilda dig en uppfattning om framtida möjligheter.

THS Future

THS Future planerar och genomför alla typer av företagsrelaterade event på KTH som riktar sig till mer än ett utbildningsprogram. Vi jobbar för att skapa en plattform där studenterna får upptäcka sina möjligheter efter examen och där företag får möjlighet att möta och knyta kontakter med 18 000 av landets främsta blivande civilingenjörer, högskoleingenjörer, arkitekter, masterstudenter och doktorander.

THS Armada

Armada är THS arbetsmarknadsdagar och äger rum i november varje år. Armada samlar 10 000 talangfulla studenter och 150 eftertraktade arbetsgivare för att lära känna varandra både på mässgolvet och genom de event som arrangeras. Armada bygger på att talangfulla, drivna och engagerade studenter arbetar tillsammans ideellt för att förverkliga sina idéer. Arbetet leds av Armadas projektledare som arbetar heltid med projektet under ett år.

THS Consulting

THS Consulting startade 2011 med målet att göra det möjligt för KTH:s studenter att prova på konsultlivet innan examen. THS Consulting hjälper företag inom alla de områden som KTH bedriver utbildning i. Idag finns det fyra olika fält, Strategi och Analys, Informationsteknik (IT), Produktutveckling och Hållbar Utveckling. Konsulter på THS Consulting är alla studenter på KTH:s program på Kandidat- Master- eller Doktorandnivå.

Framtidsveckorna

Varje vår hålls Framtidsveckorna som är ett samlat event av sektionsmässor. Passa på att besök mässorna och kanske hitta din nästa arbetsplats.

Mässorna som deltar är:
Potential – Konglig Elektrosektion
Fusion – Fysiksektionen
BKW – Bergs-, Kemi-, och Energi & Miljösektionen
Dagen I – Industriell Ekonomi
Moment – Maskinsektionen