KTH Volleyball

KTH Volleyball hade sitt ursprung som en mixad grupp med cirka 20 medlemmar år 2018 och har sedan utvecklats till en dynamisk organisation med både herr- och damlag, med nuvarande medlemsantal omkring 60 personer. Under det senaste året har vår expansion fokuserat på att främja mångfald och öka engagemanget bland universitetsstudenter.

I tidigare år har vår deltagande i Korpen-ligan för herr-, dam- och mixade lag resulterat i flertalet segrar och förstaplaceringar i ligan. En spännande utveckling för 2023 är vår debut i Svenska Volleybollförbundets nationella serie, där vi för närvarande innehar förstaplatsen på ledartavlan i division 3 och siktar på division 2 till nästa säsong.

Vårt primära fokus är på 6v6 inomhusvolleyboll och stöds av målinriktade träningsprogram som syftar till att höja färdigheterna hos varje medlem. Utöver vårt åtagande för att uppnå excellens på planen ägnar vi oss åt att organisera inkluderande team-building-evenemang och öppna volleybollturneringar för att främja kamratskap och färdighetsutveckling bland samtliga deltagare.

Vidare strävar vi efter att etablera starka förbindelser med nationella och internationella universitet genom samarbete, volleybollturneringar, berikande upplevelser och bidrag till den övergripande tillväxten av sporten. Vår vision sträcker sig bortom tävlings aspekten; vi strävar också efter att göra meningsfulla bidrag till den bredare volleybollverksamheten.

Vi håller tryouts 2 gånger per år, första i September och andra i Februari. Följ våra sociala kanaler, Facebook och Instagram, för att hålla koll när ansökan släpps.

Tveka inte på att höra av er om ni är intresserade!

https://www.facebook.com/KTHVolleyball/

kthvolley@gmail.com

https://www.instagram.com/kthvolleyball/

https://www.instagram.com/kthvolleyball/