THS Sports

THS Sports är THS officiella idrottsförbund och länken mellan de olika idrottsgrupperna på KTH och THS. Gruppen består av ett projektteam med 14 studenter som arrangerar evenemang och turneringar för alla studenter på KTH. 2019/2020 kommer de att arrangera turneringar i squash, badminton, innebandy, volleyboll, paddel, basket och fotboll, och komma med inbjudningar till mindre evenemang.

Utöver evenemangen erbjuder THS Sports även gratis volleyboll varje måndag i KTH hallen och ett par andra deals i olika idrottsanläggningar. I år kan du spela squash gratis på Roslagshallen, få ett reducerat pris på PDL Center i Frihamnen och på Slagskeppet av Kungliga tennishallen. För mer information besök deras facebook https://www.facebook.com/thssportskth.

THS Sports välkomnar alla studenter på KTH oavsett nivå eller tidigare engagemang. Det är det perfekta forumet om du vill vara aktiv och träffa studenter från alla sektioner. Vårat mål är att engagera så många studenter på KTH som möjligt i fysiska aktiviteter och erbjuda olika typer av sporter till ett bra pris.

Om du har några frågor eller förslag, tveka inte att kontakta dem på: sports@ths.kth.se

https://www.facebook.com/thssportskth

sports@ths.kth.se