Köket – Detaljerad information

Allmänt

  • Kan endast bokas av THS Sektioner, THS Kårföreningar och THS Centralt.
  • Detta är en arbetsyta – det får ej förekomma fester. Förtäring av alkohol får inte under några omständigheter ske i lokalen.
  • Max antal personer: 30.
  • Bokningsbara tider:
  • 3 pass per dag:
    • 08-12
    • 12-16
    • 16-20
  • Bokningsbar 12 veckor i förväg.
  • Övriga bestämmelser:
    • Städning sker under bokningspassets tid. Det är inte tillåtet att städa efter passet tagit slut.
    • Ingång får inte ske genom Gasqueparken utanför.
    • Dörren till Gasqueparken ska hållas stängd.
    • Dörren från Köket till korridoren ska hållas stängd.
    • Tänk på att visa respekt när ni spelar musik.

Möbler och inventarier

  • 6 st köksplatser med följande inventarier:
    • Glashällsspis med 4 plattor.
    • Varmluftsugn av industrimodell.

Gemensamma inventarier:

  • 3 st kylskåp.
  • 1 st frys.
  • 3 st arbetsbord på hjul.
  • 3 st industridiskmaskiner med automatisk matning av diskmedel.
  • 4 st diskhoar med diskborste och diskmedel.
  • Städskrubb med städmaterial.
  • 2 st toaletter utanför lokalen.
  • Stereoanläggning, koppling med AUX (RCA vit,röd) -> 3.5 mm. Kabel kan behöva medtagas av bokare.
  • Första hjälpen-kit.

Städning

Fullvärdig städning:

  • Lokalen ska återställas till sitt ursprungliga skick, även möbleringen.
  • Golven ska sopas och våttorkas (byt vatten ofta).
  • Samtliga bord och stolar ska torkas av och återställas.
  • Övriga ytor, så som bänkar, kylar etc ska torkas av.
  • Ugn och spis ska rengöras.
  • Diskmaskin ska tömmas och rengöras.
  • Toaletter ska rengöras, sopas och våttorkas.
  • Sopor ska slängas, kylar och frysar ska tömmas.