Puben – Detaljerad information

Allmänt

  • Max antal personer: 200
  • Bokningsbara tider:
    • Alla dagar: 08-03
    • Bokningar före 15 på vardagar behöver godkännas av THS Kanslichef.
  • Olika regler under vardagar (mån-fredag kl. 15) och helger (fredag efter 15-söndag).
    • På helger kan denna lokal bokas max 26 veckor (182 dagar) i förväg, och THS studentdrivna verksamhet har företräde.
    • Vardagar har verksamhet för externa hyresgäster, medlemmar och studentdriven näringslivsverksamhet företräde. Annan studentdriven verksamhet kan boka 4 veckor (28 dagar) i förväg.
  • Dörrar får ej ställas upp. Detta gäller även terrassdörrarna.
  • Övriga bestämmelser:
    • Om baren ska användas måste Eventchefen kontaktas i förväg.

Mat och dryck

  • I denna lokal gäller THS egna serveringstillstånd. Serveringsansvarig från THS måste finnas på plats vid servering av alkoholhaltiga drycker och egna alkoholdrycker får inte medtagas.
  • Till evenemang arrangerade av THS centrala verksamhet, sektioner eller kårföreningar får egen mat serveras förutsatt att:
    • Maten tillhandahålls gratis eller som del i en biljett
    • Maten inte presenteras på ett sätt som gör att den kan uppfattas komma från Restaurang Nymble.
    • Externa i egenskap av representanter från företag eller andra professionella aktörer inte deltar.
  • För att beställa mat eller dryck, kontakta Restaurangen eller Eventchefen.

Möbler och inventarier

Möbler:

  • 13 st stolar.
  • 6 st soffor.
  • 10 st fåtöljer.
  • 20 st höga barstolar.
  • 13 st vanliga bord.
  • 2 st stora runda mässingsbord.
  • 4 st små marmorbarbord.
  • 5 st stora marmorbarbord.

Inventarier:

  • Ljud och ljusanläggning, används genom kontakt med RN Eventteknik eller genom att baren är öppen.
  • 1 st bar. Serveringsansvarig måste beställas genom Eventchefen.
  • Toaletter och städskrubb

Städning

Grovstädning:

  • Möblerna ska återställas.
  • Golven ska sopas.
  • Alla våta fläckar ska svabbas.
  • Alla tillhörande toaletter ska grovstädas.
  • Alla sopor ska slängas.